Om Sjømæling

Hei!
Mitt navn er Karl-Peder Sjømæling, derav bloggens navn og domene. Denne bloggen ble startet av den enkle grunn at jeg skal kunne finne oppskrifter jeg har funnet ut at jeg liker på en enkel måte, uansett hvor jeg måtte befinne meg i verden, så lenge jeg har tilgang til verdensveven. Det er selvfølgelig veldig trivelig dersom folk leser her (og kommenterer!), så det er det altså fritt frem for å gjøre.

Denne bloggen blir etter all sannsynlighet brukt til matoppskrifter og slikt og vil bli oppdatert med nokså ujevne mellomrom, kjenner jeg meg selv rett. Jeg har jo tross alt en jobb jeg skal passe også… Jeg kommer aldri – jeg gjentar – aldri til å skrive om mine daglige gjøremål her, så om det blir lenge mellom hver post, er det bare fordi jeg ikke har hatt noe interessant å skrive om på en stund.

Jeg prøver å huske å henvise til steder jeg har hentet inspirasjon fra. Dersom jeg allikevel ved et uhell har lagt ut en oppskrift du mener du har rettighetene til og jeg har glemt å henvise til er det bare å ta kontakt, så finner vi nok en løsning på det.

Ja, og bare for å være (nesten) som alle andre: Hvis ikke annet står skrevet, er bildene i bloggen tatt av meg. Skulle du få lyst til å bruke dem et eller annet sted får du lov til det, men si fra til meg først.

QR Code Business Card